Fordelene ved at bruge en rensebørste

2020-09-16

Fordele ved rensebørste


1. Hastigheden er ensartet og kontrollerbar

Elektriske ansigtsrenseprodukter har en ensartet og kontrollerbar rotationshastighed, som kan undgå overdreven rengøring eller utilstrækkelig rengøring forårsaget af manuel rengøring på grund af manglende evne til at garantere den samme rengøringsintensitet hver gang. Mange ansigtsrensere har også forskellige rotationshastigheder at vælge imellem for at sikre, at forskellige hudtyper rengøres på plads.


2. Det kan rense porerne dybt

Børsten af ​​elektriske renseprodukter er for det meste lavet af fibermateriale, som har høj sejhed, og dens diameter er mindre end den gennemsnitlige porestørrelse, så det kan dybt rengøre snavs og olie i porerne uden at skade huden. Dette er vanskeligt at opnå med almindelige rensemetoder, men porerne er sarte, og det er ikke nødvendigt at bruge renseanordningen til piger uden hudproblemer.


3. Det kan effektivt målrette mod olie T zone
Håndtaget på rensebørsten matches med børstehovedet for mere effektivt at målrette den olieagtige T-zone uden at bekymre sig om håndrens og fokusere på de sarte kinder. I hjørner som næse og hage kan ansigtsrenseren også rense det godt for at undgå ujævn hudfarve forårsaget af uren vask.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy