Sæt ikke luftfugteren ved siden af ​​væggen

2021-08-26

Når vi bruger enluftfugter, vi kan ikke stille luftfugteren ved siden af ​​væggen. Hvis du sætter luftfugteren på væggen, sprøjtede luftfugteren på væggen, og der vil være vej på væggen i lang tid. Vandpletter, disse vandpletter vil også efterlade et særligt grimt spor, som påvirker den pæne og flotte væg.
Derfor, når vi bruger en luftfugter, så lad være med at sætte den på væggen, og endelig skal vi være særligt opmærksomme, når vi bruger en luftfugter, det vil sige, du kan ikke sætte luftfugteren i sengens seng, der er nogle små partnere For at gøreluftfugterfor at opnå det bedste, placeres det normalt i sengekanten.
Hvis vi sætterluftfugterdirekte på sengen indånder folk den lille molekyle spray ovenfor, det vil forårsage overdreven gas i menneskekroppen, og luftfugteren vil blive udstrålet i brugsprocessen, og det er i vores lange tid. Det vil have en vis indvirkning på den menneskelige krop.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy